Rólunk

Az író

Mindig is szívesen írtam, a barátaim már régóta buzdítottak, hogy ezt a képességemet a nagyvilággal is megosszam. 

Kineziológusként elsősorban azoknak a szülőknek ajánlom ezt a mesét, akik tudatosan nevelik gyermeküket, odafigyelve az együtt eltöltött időre, hiszen Ők tőlünk tanulnak, figyelnek bennünket,mi vagyunk a példaképeik.

Bármit csinálunk együtt velük,mesélünk, sütit sütünk, rajzolunk,vagy akár sétálunk, beszélgetünk,ez a legjobb amit értük, és magunkért tehetünk.

Sokan kérdezték, hogy hogy jutott eszembe a történet, hogy találtam ki a neveket és a sok apró részletet. Mondhatnám, hogy úgy jutott eszembe, hogy leestem a létráról és egy tündér hideg kanalat szorított a fejemen nőtt púpra, és közben mesélte ezt a történetet nekem, hogy megnyugodjak. Sajnos az az igazság, hogy ugyan leestem a létráról, de nem láttam a tündért 🙂 A történet egy részlete egyszer csak bevillant, és e köré kerekedett egy egész mese. Így született meg a Dingiria Tündérföld.

 

Az illusztrátor

Nagyon korán kezdtem el rajzolni, bár első műveim, amiket a tapétára rajzoltam, elég megosztóak lettek. Alkotó kedvem később sem hagyott alább, az ismerősök is nagyon szívesen vigyáztak rám, hiszen pár papírlappal és ceruzával órákon át békésen rajzolgattam. Életem első névjegykártyáján is nagy büszkeségemre ez állt: Kovács Noémi, grafikus. Ekkor hat éves voltam, és sajnos azóta sem terveztem magamnak új névjegykártyát 🙂 Bár egy ideig igyekeztem megkomolyodni és "normális" foglalkozást találni, de közel 10 év keresgélés után visszataláltam az eredeti ötletemhez 🙂 A mesekönyv illusztrálás nagy kihívás volt, de végül sikerült megtalálnom a saját stílusomat ezen a területen is.

 

dsc_3614_pp-2